Murerarbejde

MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR FAGET

VI UDFØRER ENHVER TYPE MURERARBEJDE

Som kvalitetsbevidst murer i Vejle, Børkop og Fredericia, forstår vi, at godt murerarbejde kræver præcision og finesse, uanset om det drejer sig om renovering af en facade eller opbygning af et helt nyt badeværelse. Mens mange opgaver i hjemmet sagtens kan udføres privat, kan det være en rigtig god idé at få en professionel til at stå for murerarbejdet. Hvis eksempelvis noget så simpelt som mørtlen ikke er blandet helt korrekt, kan det betyde store udgifter og forsinkelse af tidsplanerne i et byggeprojekt, der ofte i forvejen er en kæmpe mundfuld. Ved en professionel murermester, får du ikke kun veludført arbejde, men også erfaring og brugbar rådgivning om alle faser af projektet.

Vil du høre mere?

Kontakt os på telefon 50 50 92 12 eller email post@ly-byg.dk, for et uforpligtende tilbud på murerarbejde. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

HVORFOR VÆLGE ET LOKALT MURERFIRMA?

Der er mange fordele ved at vælge et lokalt murerfirma. Der er naturligvis en økonomisk gevinst ved, at der ikke behøver indregnes store transportudgifter i prisen for arbejdet. Derudover støtter man også det lokale erhvervsliv. Samtidig vil et lokalt murerfirma ofte have en lang række referencer i lokalområdet, hvorved man hurtigt vil kunne se kvaliteten og ikke mindst kende murermesterens renommé. LY-Byg er dit lokale murerfirma i Vejle og Fredericia området, hvor kunden og kvaliteten er i centrum.

KONTAKT DIN LOKALE MURER I VEJLE

LY-Byg blev grundlagt i 2011 og har 10 års erfaring indenfor udførslen af kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Hos LY-Byg udføres murer- og tømreropgaver i hele Jylland for både private og virksomheder. Erfaringen spænder vidt indenfor både nybyg, badeværelser og alle former for renoveringsopgaver. Hos LY-Byg kan du få udført alt fra forsikringsskader og renovering til tagarbejde og nyt køkken.