Din Tømrer/Murer/Kloakmester i Børkop – Toftevej 16, 7080 Børkop

Vi udfører

Udskiftning af tag
med mange års erfaring

Skal du have udført

Professionel
Tagudskiftning?

Hvis du går og overvejer en udskiftning af tag, så følger der sandsynligvis en masse bekymringer og beslutninger med. Der skal tages stilling til alt fra hvem, der skal udføre opgaven til valg af materialer, farve og udseende. Det er ikke nogen helt let opgave, hvorfor det er vigtigt at finde den helt rette samarbejdspartner til opgaven.

LY-Byg har mere end 10 års erfaring indenfor murer- og tømreropgaver. Med fokus på kvalitet, erfaring og kompetencer samt altid at have kunden i centrum, får du garanti for et tilfredsstillende resultat, når du står overfor udskiftning af dit tag.

Hvornår skal man
skifte taget ud?

Der er forskellige indikatorer på, at det er tid til at få skiftet taget. Det kan eksempelvis være, at taget er af ældre dato og lagt med et tagmateriale af ringere kvalitet. Det kan også være, taget er synligt slidt, eller det er blevet svært at blive ved med at kunne reparere på det. I nogle tilfælde skyldes skiftet i stedet kosmetiske grunde, hvor taget enten ikke passer til husets stil, eller man ønsker et andet udseende på dette. Der kan være mange årsager til udskiftning af tag, men fælles for dem alle er, at taget skal skiftes af et firma, der har helt styr på opgaven.

Kontakt os angående
Udskiftning af tag

Inden du påbegynder udskiftning af dit tag, er det en god idé at gennemgå de forskellige beslutninger, der skal træffes. Først og fremmest skal du overveje, hvilken tagtype du ønsker. Du kan enten fortsætte med den tagtype, der lå i forvejen, eller du kan træffe et helt nyt valg. Du kan samtidig også overveje, hvilken form du ønsker på taget. Der er forskellige stilarter, man kan gå indenfor. Farven på taget er også en del af overvejelserne. Lyse tagflader kan understrege en stilren bygning, mens sorte farver fremhæver størrelse, form og farver. I forhold til de forskellige elementer er det dog vigtigt at være informeret om eventuelle reglementer i området, der påbyder specifikke valg i forbindelse med taglægning.

Ønsker du ikke at stå alene med alle beslutningerne, eller ønsker du råd og vejledning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 50 50 92 12 eller email post@ly-byg.dk, i forbindelse med din opgave. Vi står klar med vejledning og til at udføre din specifikke tagopgave.